×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Hemmahoppet lever i Majorn – Vitality vidare till semifinal

1
Den franska hemmapublikens favoritlag säkrade en semifinalplats efter vinst mot Into The Breach.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Team Vitality är det andra laget att avancera till semifinalerna av Majorn i Paris. Hemmafavoriterna säkrade sin semifinalplats efter att ha besegrat slutspelets stora underdogs Into The Breach med 2-0 i kartor.

Vilka Vitality får möta i lagets semifinal, som spelas på lördag klockan 19:00, avgörs på fredagskvällen. Då möter Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks det amerikanska storlaget Team Liquid i Majorns sista kvartsfinal.

För Into The Breach innebär resultatet att det är färdigspelat för britterna i Majorn för den här gången. Laget slutar på en delad femteplats vilket är doldisarnas främsta resultat i deras CS-karriärer.


Matchen mellan Vitality och Into The Breach kickade igång på ITB:s kartval Vertigo och det var britterna som öppnade starkast på kartan. Britterna hade ledningen under stora delar av matchen men ett fint anfallsspel i den andra halvleken från Vitality där laget avslutade med sju raka rundvinster gjorde att Dan "apEX" Madesclaires mannar kunde ta ledningen i matchen efter 16-11 på kartan.

Vitality öppnade sitt kartval Anubis med fortsatt fint anfallsspel och gick till halvtidsvila med en 9-6-ledning. ITB arbetade sig dock in i matchen och höll länge jämna steg med Vitality men understödda av en entusiastisk publik kunde hemmalaget till slut stänga matchen med siffrorna 16-12. Mathieu "ZywOo" Herbaut var kartans gigant och avslutade Anubis med 26 frallor.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..