×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Klart: De får svenskarna möta i Major-kvartsfinalen

2
Två svenska spelare och två svenska coacher är klara för kvartsfinal i Majorn. Här är deras motståndare.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Med tisdagens sista avgörande gruppspelsmatcher i Majorns Legends Stage är det nu dags att kliva in i Champions Stage — Majorns slutspel. I de åtta lag som säkrat en slutspelsplats återfinns sammanlagt fyra svenska spelare i form av två spelare, Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson, samt coacher, Richard "Xizt" Landström och Robert "RobbaN" Dahlström.

I samband med att Legends Stage avslutats seedades också slutspelets kvartsfinaler. Först ut i slutspelet är RobbaN och Xizt som ställs mot varandra i ett riktigt toppmöte i den första av fyra kvartsfinaler. Matchen mellan världstvåan Heroic och världstrean Faze Clan spelas på torsdag klockan 15:00.

Efter mötet mellan RobbaN och Xizt spelar hemmafavoriterna Team Vitality mot det brittiska skrällaget Into The Breach som slog ut Fnatic i sin avgörande gruppspelsmatch.

På fredagen kliver de två svenska spelarna in i slutspelet. Klockan 15:00 spelar isak och hans Gamerlegion mot Monte och efteråt är det nawwks tur att ställas mot Team Liquid.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..