×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Heroic vidare — Xizt första som första svensk till slutspel

1
Richard "Xizt" Landström och hans danskar är vidare till slutspel i Blast.tv Paris Major.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det blev en väldigt bra start för Richard "Xizt" Landström och hans danskar i Heroic när de tog elva rundor på sin CT-sida av Inferno mot Team Liquid. Amerikanerna gjorde ett tapper försök att komma tillbaka men ledning var för stor, Heroic stängde den första kartan med 16-11.

Näst på tur var Mirage, danskarnas egna kartval. Denna gången var det dock Liquid som var starkast ut och fick med sig nio rundor till sidbytet. När de nu kommer över på den anfallande sidan dominerade de. 15-7 stod det när Heroic började vinna rundor men denna gången var det för sent för dem, 16-11 till Liquid.

Allt skulle nu avgöras på Ancient och detta blev den jämnaste kartan. Lagen var hack i häl under första halvan där Liquid gick vinnande ur halvan med den minsta möjliga marginalen. Heroic Martin "stavn" Lund i spetsen var dock praktiskt taget ostoppbara på T-sidan och stängde matchen med 16-12. I och med detta har äntligen en svensk person säkrat plats i slutspelet.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..