×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

KRiMZ vinner rivalmötet mot Ninjas In Pyjamas

1
Det blev Fnatic som gick vinnande ur det klassiska mötet.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Legends Stage startade med ett riktigt rivalmöte. De två lagen som ställdes mot varandra i första Major-finalen någonsin ställdes mot varandra i första omgången. Vi pratar såklart om Fnatic mot Ninjas in Pyjamas. Starkast ut var Freddy "KRiMZ" Johansson och hans grabbar.

Detta genom att vinna de fyra inledande rundorna. NIP kunde dock komma tillbaka och få med sig sex rundor från T-sidan av Nuke. När de nu också vann pistolrundan samt rundan som följde började det bli match. Det var jämt hela vägen igenom och när det stod 14-12 såg det ut som NIP skulle komma ikapp på riktigt. Då förlorade de dock ett 4on2-läge. Pengarna var slut efter detta och Fnatic stängde matchen.


Tidigare under dagen spelades även tre andra matcher. Där vann de flesta favoriterna. Dock så överraskade Monte mot Furia Esports.



Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..