×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas In Pyjamas klara för Majorn i Paris — vann övertidsdrama mot BIG

3
Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner kommer att spela i vårens historiska Major.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Ninjas in Pyjamas säkrar en plats i vårens Major i Paris. Laget vann sin avgörande kvalmatch mot tyska BIG med 2-0 i kartor.

Tack vare vinsten slutar Ninjas In Pyjamas på en delad sjätteplats i grupp B i det europeiska LAN-kvalet. Placeringen innebär att NIP seedas till Majorns första gruppspelsfas Challenger Stage där laget bland annat får sällskap av Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson.


På NIP:s eget kartval Vertigo öppnade svensklaget med en fenomenal T-sida där laget säkrade 11 rundvinster. Laget sedan stänga kartan på CT-sidan med siffrorna 16-11. Både Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner stod för fina insatser på kartan med 20 respektive 18 kills vid sina namn.

På BIG:s karta Mirage blev det betydligt mer spännande. NIP öppnade starkt på CT-sidan men tyskarna fick ordning på sitt anfallsspel och i halvtid hade NIP en knapp 8-7-ledning. I den andra halvleken hade BIG länge övertaget men tre raka rundvinster från NIP vid ställningen 12-15 tvingade fram en övertid.

På övertiden fortsatte lagen att spela jämnt. NIP var laget som lyckades gå upp på en dubbel matchboll i den första övertiden men lyckades inte stänga matchen. I den andra övertiden lyckades laget bättre och lyckades till slut vinna kartan med siffrorna 22-20. REZ steppade upp ordentligt i övertiden och blev stor hjälte för laget med sina 35 frags på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..