×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

KRIMZ tillbaka på vinnarspåret – toppade scoreboarden i avgörande kartan

2
Freddy "KRIMZ" Johansson spelade en framträdande roll när Fnatic besegrade Eternal Fire.
Fnatic, med svensken Freddy "KRiMZ" Johansson i laget, är tillbaka på vinnarspåret i ESL Pro League-gruppspelet. Efter torsdagens förlust mot Outsiders kunde Fnatic på fredagen besegra turkiska Eternal Fire med 2-1 i kartor.

Det var inte en helt okomplicerad seger för Fnatic som inledde matchen med att förlora EF:s kartval Anubis med 11-16. Laget kvitterade matchen genom att vinna sitt eget kartval Overpass med samma siffror och matchen kom att avgöras på Nuke.

Där klev KRIMZ fram och visade vägen för de orange-svartklädda. Med 25 kills var svensken dödligast på servern när Fnatic kunde stänga kartan med samma siffror som tidigare under matchen – 16-11.

Genom segern tar Fnatic ett stort kliv mot en slutspelsplats i turneringen. Klockan 16:00 på lördagen får laget möta världsettan G2 Esports i en match där vinnaren säkrar en plats i slutspelet medan förloraren tvingas kämpa vidare i gruppspelets lägre bracket.

Sedan tidigare har både Outsiders och Cloud9 säkrat avancemang från grupp A. De två lagen möter varandra i en gruppfinal på söndag klockan 16:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..