×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-legendarerna är tillbaka — kvalar till ESL Impact

1
De två legendarerna är nu tillbaka i Counter-Strike på riktigt.
De två mest framgångsrika svenska damspelarna är tillbaka i CS. Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie har tillsammans med sitt lag We Run This Place lyckats kvala till ESL Impact League tredje säsong. Detta efter de gått felfritt genom det öppna kvalet.

juliano är fortfarande under kontrakt för G2 Esports damlagi Valorant. Den säsongen sätter dock inte igång fören i april, en vecka efter att första delen i ESL Impact är färdigspelad. Det var inte bara juliano och zAAz i laget dock. De använde sig även utav Jimmy "Jumpy" Berndtsson som coach.

Förutom We Run This Place så kommer även två andra svenska spelare att spela i ligan. Det är Jennica "jenkon" Sjögren från NIP female samt Linnea "Linneaaa" Claesson som också kvalade genom det öppna kvalet med sitt lag OUTCASTS.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..