×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dramatik efter Blasts beslut: "Plötsligt förändrades allt över en natt"

1
Faze Clan verkar nu stå utan en femte spelare dagen innan lagets första tävlingsmatch.
Efter att Faze Clan meddelat att Håvard "rain" Nygaard inte kommer att spela årets första turnering för laget har frågetecken om vem som ska ersätta spelaren uppkommit. Nyhetssajten Dexerto rapporterade under torsdagsmorgonen att turneringsarrangören Blast meddelat att laget inte får ställa upp med lagets tänkta ersättare Kristian "k0nfig" Wienecke eftersom han är registrerad som avbytare för Heroic.

Dexertos uppgifter har fått flera Faze-spelare att reagera kraftigt. I en serie inlägg på Twitter skriver Russel "Twistzz" Van Dulken att Blast tidigare sagt att laget skulle kunna spela med k0nfig men att man nu ändrat sig i sista sekund.

"Informerades sedan en tid tillbaka av Blast att vi kunde använda honom, plötsligt förändrades allt över en natt", skriver Twistzz på Twitter.

Lagets registrerade avbytare för turneringen är den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer. Det verkar dock inte som att 30-åringen kunnat ställa upp i turneringen.

"Han informerade oss om att han inte hade tid att spela, vilket vi respekterade och valde att hitta ett annat alternativ", skriver Twistzz om olofmeister.

Enligt uppgifter till både Dexerto och HLTV beror Blasts beslut på att flera lag som deltar i turneringen emotsatt sig beslutet.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: 1xBet/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..