×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Finalklara: Ninjas In Pyjamas vinner övertygande mot Lilmix i Svenska Cupen-semifinalen

1
Förhandsfavoriterna höll för trycket och säkrade en plats i Svenska Cupens final.
Sveriges högst rankade lag Ninjas in Pyjamas visade varför laget är stora förhandsfavoriter i Svenska Cupen. Laget vann klart mot Lilmix i kvällens andra semifinal och är därmed klara för morgondagens final.


NIP inledde i rasande tempo och krossade Lilmix totalt på Ancient i den första halvleken. Det dröjde till den tolfte rundan innan Lilmix lyckades ta sin första rundvinst och ställningen i halvtid var 13-2 till NIP.

Lilmix vann pistolrundan som CT men kunde inte konvertera till några fler rundor. Ludvig "Brollan" Brolin var i högform och toppade scoreboarden med hela 24 kills när NIP stängde kartan med 16-3.

På Vertigo var det återigen NIP som öppnade starkast och vann pistolrundan. Denna gång kom Lilmix in i matchen något tidigare och vann sin första runda i den sjätte rundan. NIP gick trots det in i halvtidsvila med en komfortabel 11-4-ledning.

När NIP sedan vann pistolrundan var matchen mer eller mindre över. Storfavoriterna stängde ned helt med felfritt försvarsspel och vann till slut kartan med 16-4.

I finalen får NIP möta Eyeballers som besegrade Ex-Team Finest i den första semifinalen tidigare idag. Finalen spelas med schemalagd starttid klockan 17:30 imorgon. För Lilmix innebär förlusten att laget får spela bronsmatch mot Ex-Team Finest imorgon. Den spelas med starttid klockan 14:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..