×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

The Titans vinner danskt LAN och 10000 DKK

1
Under de senaste dagarna har ett danskt LAN vid namn LanWorld #3 ägt rum. På plats fanns flera välkända danska klaner, bland andra The Titans, temporary (f.d. SoA) och eliteDanes.
I finalen möttes The Titans (eGene, KK, ARjon, whiMp och EraZ) och överraskningen Find1.evermore (shjarp, xre, ziGa, Ktulu och Drally), som hade slagits i lower bracket större delen av turneringen. The Titans hade klarat sig i upper bracket och behövde därför bara vinna en bana i finalen.

I finalen var det Dust2 som gällde och det var Find1.evermore som inledde starkast. Som försvarare vann de första halvleken med 8-7 och kunde sedan som anfallare ta hem den första banan med sammanlagt 16-12.

The Titans kom dock igen på den andra banan, som också den var Dust2, och vann den första halvleken med hela 13-2. First1.evermore satte hårt mot hårt och gjorde bra motstånd i den andra halvleken men försprånget visade sig till slut för stort och matchen slutade 16-11 till The Titans. I brist på prestationer från Gatekeepers börjar The Titans nu mer och mer anses som Danmarks bästa lag. I XplayNs senaste ranking gick de om Gatekeepers och tog förstaplatsen.

Alla The Titans resultat från evenemanget hittar ni hos XplayN.

Topp 8 på evenemanget blev så här:
  1. The Titans
  2. Find1.evermore
  3. temporary!
  4. eliteDanes
  5. Boomtown.cph
  6. Playtown.kapow!
  7. erogenic
  8. shockWave
Källa: XplayN

59 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 59 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..