×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Ninjas In Pyjamas tar hem Global Esports Tour i Dubai — vände och vann i finalen mot Mouz

2
Svenskarna tog hem titeln i Dubai efter en stark comeback mot Mouz.
Ninjas in Pyjamas vinner Global Esports Tour i Dubai efter att ha besegrat Mouz med 2-1 i kvällens final. Vinsten är NIP:s första turneringsseger sedan svenskarna vann IEM Fall i oktober förra året och genom segern tar NIP hem 100 000 dollar (~995 000 kronor) i prispengar.


Det var Mouz som öppnade finalen starkast på sitt eget kartval Nuke. Den europeiska femman mönstrade ett stabilt anfallsspel i första halvleken vilket banade väg för en 16-11-seger på kartan.

Därefter var det NIP.s tur att glänsa. Svenskarna kvitterade först matchen efter en fantastisk prestation av Fredrik "REZ" Sterner på Inferno och kunde sedan spela hem mästerskapet genom en övertygande 16-8-vinst på Mirage. Både Ludvig "Brollan" Brolin och REZ storspelade på den avgörande kartan och avslutade med 20 respektive 21 kills.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Starladder/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..