×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Faze Clan säkrar plats i Major-finalen — besegrar Spirit i semifinalen

1
Vårsäsongens giganter är klara för final i Majorn i Antwerpen.
En av de stora förhandsfavoriterna är klara för Major-final i Antwerpen. Faze Clan tog vann till slut med 2-0 i kartor efter övertidsdrama i kvällens semifinal mot Team Spirit.

Faze Clan, som just nu är rankade etta i världen på HLTV:s världsranking, är det första laget som säkrar en finalplats i Majorn. Vilka laget får möta avgörs under lördagskvällen då ENCE Esports möter de regerande Major-mästarna Natus Vincere i den andra semifinalen.


Trots att Team Spirit vann bägge pistolrundorna på Mirage var det Faze Clan som säkrade den första kartvinsten med 16-13. Lagets norska veteran Håvard "rain" Nygaard visade sig från sin bästa sida och var bäste man på servern med sina 29 kills och 104,7 ADR.

På Spirits kartval Dust2 kunde lagen inte skiljas åt efter 30 rundor och matchen kom att avgöras på övertid. Det krävdes hela tre övertider innan världsettan till slut kunde säkra vinsten genom en avslutande knivkill signerad Faze-kaptenen Finn "karrigan" Andersen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..