×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Regerande Major-mästarna i Navi säkrar semiplats — vann rysare mot Heroic

1
Legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev med Natus Vincere säkrar semifinalplats i Majorn i Antwerpen.
Natus Vincere säkrar en semifinalplats i Majorn i Antwerpen efter 2-1-vinsten i rysarmatchen mot Heroic.


Matchen började på Heroics kartval Inferno och var ett kanonmöte för danskarna som i första halvan som CT plockade en stark 9-6-ledning. Det starka spelet bara fortsatte ge igenom andra halvlek där Heroic stängde ner kartan med 16-10.

Kvartsfinalen fortsatte in på Navis kartval Ancient och var förvånansvärt jämnt trots en stadig 9-6-ledning för T-sidade Navi i första halvan. I andra halvlek var tempot mellan Heroic och Navi otroligt med knappa ronden ifrån en övertid som Navi undvek med kartans 16-14-vinst.

Matchen avgjordes på Nuke där Navi som CT i första halvan tog en dominant ledning med hela 12-3-ställningen. Trots ledningen var moralen i Heroic hög i vändningsförsöket som inte räckte hela vägen när Navi säkrade kartan med 16-8 och därmed matchen.

Serverns gigant var Denis "electronic" Sharipov som vid matchens slut hade en KD-rating på 75-52, ADR på 102 samt en HLTV-rating på 1.46.

Förlusten för Heroic innebär en hemresa från Majorn med en prispeng på ca 350 000 kronor. För Navis del väntar en semifinal mot ENCE Esports.

Artikelbild: Pressbild/PGL

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..