×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Navi slutar etta i gruppen — krossar Heroic

1
Hela Navi såg väldigt starka ut mot danskarna och Heroic fick ge vika för det ukrainska laget.
Det blev tre snabba matcher i grupp D av ESL Pro League denna söndagskväll. Natus Vincere vann stort över det danska laget Heroic och slutar nu som vinnare i grupp D.

Det krävdes endast två kartor och med 16-7-resultat på Overpass och 16-5 på Mirage stod det klart att Navi är tillbaka starkare än någonsin.

Kirill "Boombl4" Mikhailov gjorde en helt okej match trots att han nyligen haft Covid och slutade på 30 kills. En av lagets yngsta spelare Valeriy "b1t" Vakhovskiy hade en bra match och slutade med en HLTV-rating på 1.42.

De två resterande matcherna slutade i 2-0-vinst för AGO Esports mot det amerikanska laget Evil Geniuses. Det måste här uppmärksammas att Maciej "F1KU" Miklas spelade otroligt bra och spelade en stor roll i polackernas vinst.

Mellan Astralis och Complexity Gaming blev det betydligt jämnare men på tredje kartan lyckades till slut danskarna ta hem matchen med 16-14.





Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Twitch/Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..