×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Derbydramat fortsatte på Twitter: "Inte en viktig match"

1
Casper "CadiaN" Møller och Lukas "gla1ve" Rossander fortsatte det danska derbyt på Twitter.
Heroic var det starkaste laget på servern i gårdagens danska ESL Pro League-derby mot Astralis. Efter att den känslosamma matchen avgjorts fortsatte kampen även utanför servern.



Det var lagets två in game leaders, Casper "cadiaN" Møller och Lukas "gla1ve" Rossander, som kastade både hårda ord och memeiga svar mot varandra.

Allt började när Astralis-ledaren skrev att de förlorade den tighta matchen men påpekade att det var tur att det inte var en viktig så som den Astralis vann mot Heroic under Blast Premiers höstfinaler i Danmark förra året.

cadiaN var snabb på returen och nämnde det stora publikstödet Astralis hade och faktumet att just Astralis inte spelade lika många matcher som de andra lagen under den dagen.

gla1ves respons var skryträtten som Astralis nu hade och bad cadiaN komma tillbaka när de vunnit "en riktig turnering", en pik till att Heroic vann mycket turneringar online och inte på LAN.

Sista ordet var det dock cadiaN som fick som påpekade att det var förvånande att en fyrfaldig majorvinnare lyckades tappa en 15-7-ledning på Overpass. Hela twitterbråket går att se i den länkande tweeten här under.




Artikelbild: Stefan Romare, Kalle "Hallonkraem" Strömgren

Vem vann bråket på Twitter?

205 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..