×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Transferrykte: m0NESYs gamla lagkamrat hintar om transfer till europeiskt storlag

1
21-årige Evgeniy "Aunkere" Karyat från Navi Junior är redo för en transfer till det mysteriska europeiska laget.
Den bänkade Natus Vincere Junior-spelaren Eugene "Aunkere" Karyat avslöjade under en stream på Twitch att han är i kontakt med en europeisk organisation intresserade av att köpa ut honom.



Under sändningen nämner Aunkere att en korrespondent från en europeisk organisation kontaktat honom och meddelat att det finns intresse av att köpa ut stjärnan från Navi Junior redan denna månad.

- All info om organisationen kommer avslöjas i maj. Jag tror ni kommer häpna när ni får reda på vad det är för erbjudande, säger Aunkere under sin livesändning.

Under 2021 hade Aunkere en genomsnittlig HLTV-rating på 1.16 och en KPR på 0.76 som gjorde honom till en effektiv rifler i spelet. Om transfern går igenom blir Aunkere den tredje spelaren från Navis akademilag som får ett sånt erbjudande att gå igenom.

Först från akademilaget var Valeriy "b1t" Vakhovskiy som rekryterades till Natus Vincere och den andra var Ilya "m0NESY" Osipov som köptes av G2 Esports för ca 5,4 miljoner kronor.

Artikelbild: Aunkere/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..