×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Ninjorna inleder ESL Pro League med storslakt — lekte bort Fnatic

2
Ninjas in Pyjamas inleder sin resa i ESL Pro League med överlägsen glans ledd av Fredrik "REZ" Sterner.
Ninjas in Pyjamas storsäkrar sin första gruppspelsmatch med 2-0 mot Fnatic i ESL Pro League.

Efter positivt covid-test fick Fnatic-legendaren Freddy "KRiMZ" Johansson ersättas av akademispelaren Matias "Banjo" Kivistö från Fnatic Rising.


Matchen startade på Fnatics kartval Mirage och var minst sagt en ensidig karta med ett starkt inledande 10-5-övertag för NIP på CT-sidan. Med endast fem förlorade rundor varav tre från kartans start dominerade ninjorna motståndet för ett avslut på 16-5.

NIP-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner stod ut ur mängden på Mirage med en KD-rating på 23-10 samt en HLTV-rating på 1.88 med en ADR på 129.1. Även ersättande Love "phzy" Smidebrant fortsätter imponera med AWP:n och knivskarpt aim.

Dominansen fortsatte in på Vertigo där NIP endast tappade 6 rundor på sin T-halva som slutade i 9-6. Under andra halvlek lyckades Fnatic inte plocka en enda runda när NIP totalt lekte bort sitt motstånd för kartvinsten på 16-6.

REZ var än en gång magisk på kartan och säkrade ytterligare 31 frallor för att stå som den överlägset starkaste spelaren på servern med 54-25 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.90.

Artikelbild: Stefan Romare

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..