×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden och Devilwalk ansluter till Savage — ska göra ett lag för framtiden

1
De två rutinerade svenskarna värvas in som ersättare i Savage.
Den svenska duon Maikil "Golden" Selim och Jonatan "Devilwalk" Lundberg är klara för det svenska laget Savage. Det rapporterar CS:GO-sajten HLTV idag.

Den rutinerade duon, som båda har ett förflutet i bland annat Fnatic, ansluter till Savage tillsammans med den danska spelaren Jesper "tenzki" Plougmann. Ändringarna i femman kommer efter att de före detta Savage-spelarna Simon "twist" Eliasson och Niclas "PlesseN" Plessen igår presenterats för Team Finest.

— Jag och Devilwalk har pratat om att skapa ett framtidens lag inom den svenska scenen. Många saker hände på kort tid och vi började diskutera med Savage-spelarna. Efter att jag pratat med dem och förklarat min vision för framtiden var alla på samma sida, säger Golden till HLTV.

— Nästa steg är att strukturera allting med Devilwalk som coach och göra det här till ett framtidens lag. Vi har mycket jobb framför oss och även om vi inte har skrivit på för någon organisation har vi lovat att hålla ihop i ett halvår.

Golden har stått utan kontrakt sedan december förra året då han lämnade Fnatic efter fem månaders tid på bänken. Hittills i år har 27-åringen hoppat in i just Team Finest.

Devilwalk kommer senast från en coachingsejour i FunPlus Phoenix som han lämnade i oktober.

Savages uppställning är nu:

Denis "grux-" Gutaj
Adam "dezon" Wahlqvist
William "draken" Sundin
Maikil "Golden" Selim
Jesper "tenzki" Plougmann

Jonatan "Devilwalk" Lundberg (coach)

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..