×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

karrigan känslosam efter IEM Katowice-vinsten: "En dröm som går i uppfyllelse"

1
Finn "karrigan" Andersen visade hur mycket Katowice-titeln betyder för honom.
Faze Clan lyckades igår spela hem IEM Katowice-titeln efter en 3-0-seger mot G2 Esports i finalen. Efter matchen var lagets danska kapten Finn "karrigan" Andersen märkbart tagen av stunden.

I ESL:s intervju med karrigan efter matchen berättade Faze-veteranen om hur det känns att äntligen vinna IEM Katowice.

— För tredje gången är jag i final och att vinna med 3-0 med så många övertider, med en stand-in, mot ett jättebra lag känns fantastiskt, säger han.

— Jag skulle ha vunnit 2018 men det gjorde jag inte. Nu är jag fucking tillbaka och vinner den här IEM Katowice-titeln!

Laget har fått ett fantastiskt stöd av den polska publiken under hela slutspelet. Efter matchen tackade karrigan återigen för stödet.

— Titta på publiken, alla som skriker om karrigan och Faze Clan, det är en dröm som går i uppfyllelse.

Avslutningsvis valde karrigan att lyfta lagkamraten Håvard "rain" Nygaard som missade slutspelet på grund av ett positivt covid-test.

— Jag vill tacka alla och särskilt nämna rain som sitter hemma och tittar. När jag kom tillbaka till Faze sade jag "ge mig ett år så tar vi en titel". Det var för ett år sedan och han skulle ha varit här tillsammans med mig.

— Jag ska inte ta något ifrån jks, han spelade fantastiskt, men jag tror att vi hade kunnat göra samma sak med rain. Det känns tråkigt för det var tänkt att vara en återförening med honom, att komma tillbaka hit och vinna mästerskapet, men jag antar att vi bara får vinna nästa, säger karrigan.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..