×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

G2 säkrar finalplats i IEM Katowice — släppte lös m0NESY mot Navi-femman

2
Ilya "m0NESY" Osipov med G2 fortsätter dominera i IEM Katowice — laddade för finalen av IEM Katowice.
Världsettan Natus Vincere åkte på stryk när G2 Esports vann semifinalmötet med 2-0 för säkrandet av en finalplats i IEM Katowice.


Matchen började på G2:s kartval Inferno och såg snabbt ut att vara till G2:s fördel när laget säkrade en 10-5-ledning på T-sidan i första halvlek. Trots Navis försök på att vända spelet låg de för långt bak ifrån den jämna G2-femman och förlorade sedan med 12-16.

Efter kartans slut stod legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev ensam på servern med att inte gränsa runt 1.0 i HLTV-rating utan stod själv på en 1.25 HLTV-rating efter sina 22 frallor under kartans gång.

Under matchens andra karta Mirage såg det riktigt svettigt ut med Navi i ett 4-11-underläge på sin T-halva men lyckades göra en rejäl vändning under andra halvlek. Trots vändningen var spelare som Ilya "m0NESY" Osipov för skarpa för Navi att stå emot.

Bland 16-åringens stora insatser var en clutch-situation mot tre av Navis spelare med blixtsnabba reflexer som demonstrerades ett flertal gånger under matchens gång.

Vinsten för G2 innebär en säkrad finalplats i IEM Katowice där laget kommer möta vinnarna från Heroic vs. Faze Clan-semin. Förlusten för Navi innebär en prispeng på ca 750.000 kronor och en delad 3-4:e plats.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..