×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Regerande mästarna i Gambit närmar sig slutspelsplats — skickar hem Team Vitality

1
Stjärnspelarna i Gambit slår ut Team Vitality ur IEM Katowice efter den iskalla 2-0-vinsten.
De regerande Gambit Esports säkrar en stilren 2-0-vinst mot stjärnlaget Team Vitality i IEM Katowice.


På Gambits kartval Mirage lyckades Vitality göra knappa motstånd mot rysslagets T-sida och låg under med 5-10 innan sidbytet. Som CT i andra halvlek kunde Gambit klämma ut de sista rundorna med välriktade frags och plays för kartans 16-7-vinst.

Stjärnspelaren Mathieu "ZywOo" Herbaut hade under kartan ovanligt låga insatser i laget och hamnade längst ner på servern med en KD-rating på 3-18 samt en rekordlåg HLTV-rating på 0.32.

Kampen togs vidare till Inferno där Vitality lyckades få Gambit på tårna med en jämn 8-7-halva. Trots den jämna första halvleken var Gambit alltför kvicka i andra halvan som T och säkrade kartvinsten med 16-12.

Förlusten för Vitality innebär att deras resa i IEM Katowice är slut medans Gambit avancerar till sin lower bracket gruppfinalplats mot vinnarna av Ninjas in Pyjamas vs. MOUZ för chansen på en slutspelsplats imorgon med schemalagd start klockan 16:00.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..