×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Topplistan: 3 spelare som imponerat under IEM Katowices play-in-fas

1
Den första intensiva fasen av IEM Katowice är till ända. Här är tre spelare som utmärkt sig hittills i turneringen.

1. Nico "nicoodoz" Tamjidi

Foto: Pressbild/PGL
Foto: Pressbild/PGL

Copenhagen Flames besegrade både Ninjas in Pyjamas och Fnatic i veckans inledande matcher. Hela laget har sett otroligt vassa ut och bäst av alla har Nico "nicoodoz" Tamjidi varit.

Den 21-årige AWP-spelaren har radat upp kills och har på lagets tre spelade kartor en imponerande HLTV-rating på 1.73. Kan dansken fortsätta på samma sätt i gruppspelet har Köpenhamn-laget goda chanser att knipa en slutspelsplats.

2. Ádám "torzsi" Torzsás

Foto: Pressbild/MOUZ
Foto: Pressbild/MOUZ
Succé är det enda ordet som kan beskriva Ádám "torzsi" Torzsás debut i MOUZ-tröjan. Det 19-årige stjärnlöftet flyttades upp från akademilaget inför vårsäsongen och har än så länge varit lagets bästa spelare i Katowice.

I de tre matcher som ungraren spelat har han konsekvent levererat på en hög nivå, även när laget som helhet inte presterat. Väl värd att hålla ett extra öga på under gruppspelet.

3. Ludvig "Brollan" Brolin

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
Turneringens bästa svensk än så länge heter Ludvig "Brollan" Brolin. Fnatics 19-årige stjärna var tongivande i lagets seger mot BIG och ser ut att trivas riktigt bra i LAN-miljön.

Om Brollan och Fnatic kan nå upp till samma höga nivå som laget hade i slutet av höstsäsongen är femman definitivt ett lag att räkna med.

Artikelbild: Pressbild/PGL, Mouz och Kalle Strömgren

Vilket lag vinner IEM Katowice 2022?

1888 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..