×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Faze Clan säkrar nagelbitande gruppspelsplats — trotsade ett starkt Mouz

2
Faze Clan tog en nagelbitande 2-1-seger mot Mouz för sin gruppspelsplats i IEM Katowice.
Faze Clan säkrade sin gruppspelsplats i IEM Katowice efter en nagelbitande 2-1-vinst mot ett starkt MOUZ.


Mouz var kvicka på matchens första karta Nuke och tog en stark 9-6-halva på T-sidan men drog iväg rejält under andra halvlek med nyförvärvet Ádám "torzsi" Torzsás glödhet på toppen med 24-12 i KD-rating.

Kampen fortsatte in på Fazes kartval Inferno med en stark T-sida från Finn "karrigan" Andersen och company för 9-6-ledningen. Under andra halvlek lyckades Faze kamma hem kartvinsten med 16-10.

Matchen avgjordes på Mirage i en mycket jämn kamp där Mouz på första CT-halvan lyckades hålla en 8-7-ledning som sedan sakta men säkert övertogs av laddade inhopparen Justin "jks" Savage för kartans 16-14-vinst.

Med vinsten i hand säkrar Faze sin gruppspelsplats i turneringen medans Mouz får ytterligare en chans imorgon mot vinnarna i Renegades vs. Entropiq-mötet. Mouz-matchen är satt att starta klockan 19:30.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..