×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

7licious om nya femman — "Tror vi kommer chocka scenen"

1
7licious ser ljust på framtiden för det nya Copenhagen Flames FE-laget och med lite tid tror hon att de kan nå långt.
Idag blev det klart vilka om ingår i Copenhagen Flames nya kvinnliga femma. Förutom 3 danskar så hittar vi svenskorna Tilde "7licious" Byström och Jennica "j3nkon" Sjögren. Vi tog ett snack med 7licious för att se hur det känns och vad hon tror om framtiden.

Hur känns det att vara tillbaka i Copenhagen Flames?
— Det känns superkul att vara tillbaka i Flames, det är verkligen en otrolig organisation att vara med i och skulle vilja säga att det är som en extra familj.

Vad tror du om ert nya lag?
— Jag tror jättemycket på denna lineup, vi är 5 tjejer som alla är super hungriga på att vinna och bli det bästa tjejlaget. Tror att med lite tid kommer vi chocka scenen. Det jag älskar med detta laget är att alla har ambitioner att spela de "vanliga" turneringarna inte bara female-turneringarna.

Tror du att tjejscenen är på framgång?
— Jag tror absolut att tjejscenen kommer att utvecklas iom framför allt #GGFORALL initiativet. Tror att de öppnade ögonen för fler organisationer samt att de kommer komma fler turneringar. Tycker 2022 känns annorlunda och att detta verkligen är esportens och framförallt kvinnornas år!


Copenhagen Flames FE nya femma är:

Danmark Anna "ramziiN Ramsing
Danmark Josefine "Josefine" Jensen
Danmark Anna "AGR" Grais
Sverige Tilde "7licious" Byström
Sverige Jennica "j3nkon" Sjögren

Artikelbild: Pressbild/Copenhagen Flames

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..