×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ett steg närmare slutspelet för Young Ninjas — satte Navi Junior på plats

1
Young Ninjas är ett steg närmare sin slutspelsplats i Weplay Academy League efter två raka vinster mot Navi Junior.
I en tidigare version av artikeln stod det att Young Ninjas säkrat sin slutspelsplats. Det stämmer inte då laget behöver vinna ytterligare en match i play in-stadiet av turneringen för att få sin slutspelsplats säkrad. YN står i nuläget på semifinalplats i play-ins.

Young Ninjas står ett steg närmare slutspelsplatsen i Weplay Academy League efter kvällens två raka vinster mot Natus Vincere Junior i A-gruppens sista matcher.


I första matchens möte på Mirage satte ninjorna en stadig och stark ton för spelet med en 9-6-halva innan det att CT-sidan på matchens andra halvlek kunde avslutas med en snabb ACE från Anton "Sapec" Palmgren för att säkra 16-11-vinsten.

Till skillnad från de jämna ninjornas spel var Navi Juniors bärande spelare Daniil "headtr1ck" Valitov på makalösa 37-17 KD-ratingen med en HLTV-rating på 1.97 vid matchens slut. Först bakom i frags låg Mark "UNBR0KEN" Varakuta med 13 frags.


Young Ninjas tog återigen en bra ledning i första halvleken av andra matchens karta Inferno med 9-6 men fick betydligt mycker mer motstånd från ett sammansatt Navi Junior som tog matchen vidare till en övertidsperiod. Ninjorna lyckades till slut säkra sin 19-15-vinst.

Trots en svettig OT såg ninjorna bekväma ut i sina kläder med fantastiskt teamwork från lagets spelare med avgörande insatser från bland andra Linus "LNZ" Holtäng och Love "phzy" Smidebrant.


I övriga matcher möttes Fnatic Rising och BIG Academy där Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak med kamraterna säkrade vinster för bägge matcherna.

Artikelbild: NIP/Twitter

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..