×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Styrkebesked från Dignitas — körde över danska succélaget på Overpass

1
Dignitas inledde Funspark Ulti-slutspelet på bästa sätt.
Svenskarna i Dignitas är klara för upper bracket-semifinal i Funspark Ulti. Svenskarna besegrade Adam "WolfY" Anderssons danska succélag ECSTATIC med 2-0 i kartor i gårdagens upper bracket-kvartsfinal.

Dignitas var totalt överlägsna på danskarnas kartval Overpass och tog ledningen i matchen efter en 16-3-vinst på kartan. Vertigo avgjordes först på övertid och där var Dignitas omutbara. Vinsten innebär en liten revansch för Dignitas som förlorade lagens tidigare möte under hösten utan att vinna en karta.

Jonas "Lekr0" Olofsson och Håkon "Hallzerk" Fjærli som var matchens giganter. Över de två kartorna stod de för 51 respektive 53 kills och båda slutade matchen med över 1.5 i HLTV-rating.

Imorgon spelar svenskarna upper bracket-semifinal i turneringen. Dignitas ställs då mot det makedoniska laget Bluejays i en match som är schemalagd att starta klockan 12.

Artikelbild: Pressbild/Starladder
Videokälla: Champion Of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..