×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så blev seedningen för NIP i slutspelet — undviker både Navi och Gambit

2
Här är svenskarnas väg till en Major-final på hemmaplan.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Ninjas in Pyjamas säkrade igår en kvartsfinalsplats i Majorn efter vinst i en riktig nagelbitare mot Copenhagen Flames. Efter matchens slut presenterades också slutspelsträdet där svenskarna fick en relativt tacksam seedning.

Den första utmaningen i slutspelet för ninjorna blir G2 Esports i kvartsfinalen. Lagen har mötts en gång under höstsäsongen i Blast Premier-gruppspelet och då vann svenskarna med 2-1 i kartor.

— Det känns bra. Vi har mött G2 många gånger. Vi har förlorat, vi har vunnit. Det brukar vara jämnt, det brukar bli en bra match, säger NIP:s IGL Hampus "hampus" Poser till Fragbite om G2 som motståndare.

Om svenskarna lyckas ta sig vidare från kvartsfinalen väntar en semifinal mot antingen Heroic eller Virtus.pro. För den som vill se ett kokande Avicii Arena vore förstås ett nordiskt derby i semifinalen något av ett drömscenario.

Seedningen innebär att NIP slipper de två största favoriterna i turneringen, Natus Vincere och Gambit Esports, innan en eventuell final.




0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..