×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Deagle-tips med Lekr0

1
Lekr0 som just nu spelar i Dignitas har bland annat blivit kallad en "deagle-gud", efter att han åstadkommit några riktigt svettiga plays med det 50-kalibriga vapnet under sin karriär. I en Youtube-video från Betway Esports ger Lekr0 ut lite deagle tips åt de som skulle behöva. Detta är vad han sa!
1. Peeka med en plan
En av de viktigaste saker man ska tänka på när man kör med deaglen, är att peeka med en plan tycker Jonas "Lekr0" Olofsson. Vad han menar med detta är helt enkelt att man ska, ställa upp sig och lägga siktet på ett sätt så man i princip bara behöver gå åt sidan och sedan vänsterklicka så fort man ser sin fiende runt hörnet. Med andra ord tycker han att man ska försöka panga sina motståndare genom prefires med deaglen.

2. Positionera dig på ett bra sätt
Precis som med alla andra vapen gäller det att positionera sig på ett bra sätt för att få kills. Lekr0 tycker att man alltid ska försöka stå eller peeka vid ställen fienden kommer ha svårt att träffa dig. Han tycker också att man inte ska försöka utmana sin motståndare från ställen som kan förutspås. Med deaglen är detta extra viktigt eftersom du oftast inte får en andra chans om du skulle missa ditt första skott.

3. Skjut inte för fort
Deaglen är en kraftfull pistol och har mycket rekyl. Därför anser Lekr0 att det är viktigt att inte skjuta för fort med vapnet. Om man gör detta kommer kulorna flyga hejvilt och du kommer antagligen inte träffa din motståndare om han står en bit bort. Om motståndaren dock är väldigt nära dig kan du försöka få in två snabba skott i magen. Lekr0 tycker dock att detta helst ska göras efter att man missat en HS i vanliga fall.

Har du några deagle-tips? Dela i så fall gärna med dig i kommentarerna.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

usp, glock eller deagle?

1099 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..