×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

woxic missar CS_Summit — NaToSaphiX hoppar in i Mousesports

1
Mousesports som precis vann ESL Pro League Season 10 kommer att sakna en av sina spelare under CS_Summit, Özgür "woxic" Eker. För att ersätta AWP-spelaren kommer den danska spelaren Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen hoppa in för Mousesports.
Imorgon, 12 december, startar CS_Summit 5. Vi kommer där att få se det nya laget OG spela sin första turnering. Förutom detta kommer vi även att få se vinnarna av ESL Pro League Season 10 Mousesports. Lagets AWP-spelare Özgür "woxic" Eker kommer dock att missa turneringen på grund av visumproblem. För att ersätta woxic under tuneringen har laget valt att plocka in Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen.

Den danska spelaren har varit laglös sedan han fick lämna Heroic i oktober efter endast tre månader med laget. Detta blir inte första gången som NaToSaphiX spelar för ett internationellt lag. Innan Heroic spelade han för Sprout som då var en mix av danska och tyska spelare. Det europeiska laget ställs mot just OG i sin första match klockan 18:00 imorgon.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..