×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Dreamhack offentliggör detaljer för Dreamhack Winter-kvalet

1
Vintern är nära och där med även Dreamhack Open Winter. Nu har arrangörerna offentliggjort närmare detaljer kring kvalprocessen vilken kommer skicka två lag vidare till huvudturneringen i Jönköping, Sverige.
Dreamhack har offentliggjort de första detaljerna kring Dreamhack Open Winter-kvalet. Två platser står på spel med en som går till det vinnande laget i det europeiska regionkvalet och den andra går till det nordamerikanska vinnarlaget. De öppna kvalen kommer hållas den 11 november och var region har plats för 512 deltagande lag. I båda regionerna kommer de åtta toppande lagen avancera till den slutna portionen, där de kommer ställas mot åtta inbjudna lag via ett enkelt slutspelsträd.

Huvudturneringen kommer ta plats på Elmia i Jönköping, Sverige, med åtta deltagande lag. Två av platserna kommer, som tidigare nämnts, tas av två kvalade lag och resterande sex kommer fyllas av inbjudna lag. Turneringen kommer pågå mellan den 1-3 december och har 100 000 dollar, motsvarande ungefär 810 000 svenska kronor, i prispott.


Lag kan redan nu registrera sig till det öppna kvalet
open.dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..