×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ownit sponsrar Inferno Online — Ownit CS:GO Challenge återvänder

1
Ownit har gått in som huvudsponsorer till världens största gamingcenter, Inferno Online. I samband med detta får vi ett kärt återseende av Ownit CS:GO Challenge som drar igång redan nu i oktober med 50 000 kronor i prispott.
Guinness rekordsättarna på Inferno Online har fått en ny huvudsponsor, Ownit, och i samband med nyheterna har de nyfunna partnerna valt att ta tillbaka Ownit CS:GO Challenge. Hela 50 000 svenska riksdaler ska delas ut till de tre lag som visar sig starkast på servern.

"Efter en lyckad tidigare säsong har vi nu tagit samarbetet till en helt annan nivå, Ownit går in som en av huvudsponsorerna på Inferno Online och i samband med det drar vi igång Ownit CS:GO Challenge igen som kommer vara en återkommande turnering hela 2018 också", kommenterar Daniel Aicardi på Inferno Online till Fragbite.

Fyra kvaltillfällen som skickar två lag vidare åt gången kommer leda till finalspelet live på Inferno Online i våran huvudstad, Stockholm, i december. Enligt arrangörerna väntas turneringen bli ett återkommande spektakel under hela det kommande året, 2018.

Ownit CS:GO Challenge

Prisfördelning
1. 35 000 kronor
2. 10 000 kronor
3. 5 000 kronor

Schema
19 oktober — Kval #1, två lag avancerar
26 oktober — Kval #2, två lag avancerar
16 november — Kval #3, två lag avancerar
23 november — Kval #4, två lag avancerar
16 december — Final på Inferno Online

Vidare information går att hitta på Inferno Online.
infernoonline.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..