×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Här är lagen Fnatic kan få möta i utslagsomgången — kan få SK vid förlust

1
Fnatic är tack vare sina två vinster och två förluster framme vid en sista och avgörande omgång av major-gruppspelet. Här listar vi de olika lagen Fnatic kan bli lottade att få möta.
Alla lag som står på 2-2 efter den fjärde omgången spelar en sista och avgörande match. Vilka lag som möter vilka sköts genom lottning, med undantaget att ett lag inte kan få möta ett lag de redan spelat mot tidigare under turneringen.

Lag som Fnatic inte kan få möta

Polen Virtus.pro
Ukraina Flipsid3 Tactics

Lag som Fnatic kommer att få i lottningen

Frankrike G2 Esports
USA Cloud9

Lag som Fnatic eventuellt kan få i lottningen

Danmark North
Brasilien Immortals
Brasilien SK Gaming

I händelse av att SK förlorar mot sina landsfränder i Immortals kan Fnatic mycket väl få möta SK i den sista omgången. Skulle North vinna över Virtus.pro är det större chans att Fnatic får möta SK redan idag, eftersom det skulle slänga in Virtus.pro i lottningen istället för North.

Noterbart är dock att Cloud9 redan har mött både North och G2 tidigare, vilket skulle betyda att de får en väldigt stor chans att få möta brasilianskt eller svenskt motstånd.

Varken SK eller Immortals har mött något av de kvarvarande lagen tidigare under turneringen.

Skulle Virtus.pro förlora mot North höjs risken att Fnatic blir tvugna att möta förlorarren i det brasilianska mötet. En North-vinst skulle betyda att Fnatic (förutsatt att de är första lag att lottas) i teorin har en chans på tre att få möta ett brasilianskt lag i nästa omgång — vid förlust istället en på fyra.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..