×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

shox och kennyS vinner HTC 2v2 Invitational

2
Den franska duon i G2 Esports, Richard "shox" Papillon och Kenny "kennyS" Schrub, lyckades trots en dålig start vinna HTC 2v2 Invitational i Rumänien. I finalen vann de över Norths Philip "aizy" Aistrup och René "cajunb" Borg.
I helgen avgjordes den efterlängtade duo-turneringen HTC 2v2 Invitational i Bukarest, Rumänien. Lördagen började med gruppspel där svenskarna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie från Team Secret, dessvärre förlorade två matcher på rad och de fick lämna turneringen tillsammans med Team EnVyUs efter liknande resultat. Även Natus Vincere och Heroic fick lämna turneringen efter gruppspelet.

Den första semifinalen stod mellan North och Space Soldiers, där de förstnämnda tog hem vinsten vilket tvingade den turkiska duon ner till det lägre slutspelsträdet. De fick möta FaZe Clan som även dem tvingades ner efter en förlust mot G2 Esports i den andra semifinalen. Trots djärva försök från Nikola "NiKo" Kovač och Håvard "rain" Nygaard, var det Space Soldiers som avancerade i turneringen.

Philip
Philip "aizy" Aistrup tog, tillsammans med lagkamraten René "cajunb" Borg, Danmark till final.

I det övre slutspelsträdet slogs G2 Esports Richard "shox" Papillon och Kenny "kennyS" Schrub mot danska René "cajunb" Borg och Philip "aizy" Aistrup om en finalplats, som slutade med vinst till fransmännen. North åkte ner till det lägre slutspelsträdet där de lyckades slå Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş och Buğra "Calyx" Arkın 2-1 för att få revansch mot den franska duon i finalen.

Trots att Papillon och Schrub förlorat sin första match i gruppspelet mot Space Soldiers, stod de i finalen mot den danska duon som de tidigare vunnit mot. Finalen gick förra årets 1v1-vinnares väg och tillsammans med Schrub plockade han inte bara hem 20 000 dollar, motsvarande cirka 177 300 kronor, utan även en HTC Vive samt den ärofyllda pokalen.

Resultat

1. Frankrike G2 Esports 20 000 dollar
Richard "shox" Papillon & Kenny "kennyS" Schrub
2. Danmark North 10 000 dollar
René "cajunb" Borg & Philip "aizy" Aistrup
3. Turkiet Space Soldiers 5 000 dollar
Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş & Buğra "Calyx" Arkın
4. Europa FaZe Clan 5 000 dollar
Nikola "NiKo" Kovač & Håvard "rain" Nygaard
5-6. Ukraina Natus Vincere 2 500 dollar
Denis "seized" Kostin & Oleksandr "s1mple" Kostyliev
5-6. Danmark Heroic 2 500 dollar
Jakob "JUGi" Hansen & Nikolaj "niko" Kristensen
7-8. Sverige Team Secret 2 500 dollar
Julia "juliano" Kiran & Zainab "zAAz" Turkie
7-8. Europa Team EnVyUs 2 500 dollar
Adil "ScreaM" Benrlitom & Vincent "Happy" Cervoni Schopenhauer


Artikelbild: PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..