×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ArchAngels vinner Ownit CS:GO Challenge

1
ArchAngels, här med FejtZ och kalle närmast kameran, vann Ownit CS:GO Challenge.
I finalen besegrade de dreamchasers.
pronax var en av spelarna i dreamchasers.
Fnatic Academy, här med Bååten, jayzaR och Golden från kameran, knep tredjeplatsen.
Simon "twist" Eliasson & Co från DenDD var inte så sugna på att spela bronsmatchen.
kalle från ArchAngels.
emilio och hans lagkamrater i dreamchasers.
Fnatic Academy.
Det är ArchAngels som står på topp när Inferno Online-evenemanget Ownie CS:GO Challenge avgjorts sent under lördagen.
Efter en intensiv dag står det klart att ArchAngels är mästare av Ownit CS:GO Challenge, detta efter en 2-1 vinst över Markus "pronax" Wallstens dreamchasers i finalen. Förstaplatsen innebär både ära och 35 000 kronor ner i fickan, medan dreamchasers får 10 000 kronor och Fnatic Academy, som vann tredjeprismatchen på walk-over, får 5 000 kronor.

Slutplaceringar


1. Sverige ArchAngels — 35 000 kronor
kalle, quix, downie, darti, FejtZ

2. Sverige dreamchasers — 10 000 kronor
draken, emilio, freddieb, maak, pronax

3. Sverige Fnatic Academy — 5 000 kronor
Bååten, Golden, jayzaR, Karus, PlesseN

4. Sverige DenDD
BENDJI, cype, Dumas, zende, twist

5-6. Sverige Jalapeno
FREDDyFROG, kurtalis13, minio1337, relaxa, discodanne

5-6. Sverige ThaiFrilla
yzn, b0bbzki, bulghur, slajden, karley

7-8. Sverige Crowns
bENNY, Jayzwalkinz, Krewmer, xajdish, zape

7-8. Sverige Team Preparation.Yellow
totf, KriLLe, SayFan, Meddora, Kevve
De två finalisterna möttes faktiskt redan i turneringens första omgång, detta då de delade grupp A. Då var det dreamchasers som vann med knappa 16-12, vilekt skickade ner ArchAngels till gruppens loser-match. Där eliminerade de Crowns, som chockerande hade förlorat mot jalapeno i öppningsmatchen. Gruppen slutade med att dreamchasers vann gruppen, och ArchAngels tog sig vidare som tvåa efter en 2-0-vinst mot jalapeno.

I grupp B var det Fnatic Academy som visade sig vara starkast, då de slog Yacine "yzn" Laghmaris ThaiFrilla i första omgången, och besegrade sedan Simon "twist" Eliassons DenDD med jämna 16-14 i kampen om gruppettan. De sistnämnda gick sedan vidare som grupptvåa efter en vinst över ThaiFrilla.

När semifinalerna kom var det en rejäl duell mellan Fnatic Academy och ArchAngels som väntade. De förstnämnda tog faktiskt en 1-0-ledning med 16-14 på Cobblestone, men ArchAngels kom ikapp med en 16-8-vinst på Overpass. Samma resultat gällde även på följande Train, som gav ArchAngels en plats i finalen.

I den andra semifinalen, mellan dreamchasers och DenDD, blev det bara två kartor — men jämna sådana. Overpass slutade 16-12 till de framtida finalisterna, och följande Train blev snäppet jämnare med 16-13. Detta gjorde att DenDD skulle möta Fnatic Academy i kampen om tredjepriset, men valde att istället lämna walk-over och bege sig hemåt.

När finalen var kommen såg det ut som att dreamchasers skulle promenera hem förstapriset då de knep Cobblestone med överlägsna 16-2 efter en stark CT-sida. ArchAngels slog dock tillbaka på Mirage, detta med ett liknande resultat i form av en 13-2-halva som CT och ett 16-5-slutresultat. Kampen avgjordes sedan på Train, där det alltså var ArchAngels som vann med knappa 16-13 för att ta hem förstapriset.


Bildkälla: IO/Lemondogs (framsida)

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..