×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

HeatoN och rich släpper podcast — här är Esportpodden

13
Nu kan du ta med dig Emil "HeatoN" Christensen och Fragbites egna chefredaktör André "rich" Åkerblom vart du än går. Idag är det nämligen premiär för duons nya podcast "Esportpodden"
Hör och häpna alla podcast-älskare! Idag är det premiär för Emil "HeatoN" Christensens nya podcast, Esportpodden. Under kommande veckor kommer han tillsammans med Fragbites egna chefredaktör André "rich" Åkerblom att prata om allt det senaste som skett i esport-världen. Avsnitten släpps varje onsdag.

Bakom podcasten står företaget Perfect Day Media som bland annat producerar Alex & Sigges podcast och Zara Larssons "Den fantastiska resan". Här är HeatoN och Andrés egna ord om projektet;


Podcasten kommer att släppas på iTunes varje onsdag och det första avsnittet går att hitta här. För Android-användare eller de som vill lyssna via sin webbläsare finns en RSS-länk att använda för att lägga till den; http://esportpodden.libsyn.com/

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..