×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

twist med F3-femma till Gigacon

1
FlipSid3 Tactics skickar ett lag med bland andra Simon "twist" Eliasson och André "berg" Kjellberg till Gigacon i Oslo.
Efter att den namnkända satsningen med bland andra Andreas "MODDII" Fridh och Andreas "schneider" Lindberg gick i graven har FlipSid3 Tactics rekryterat ett nytt lag. Simon "twist" Eliasson, som var en del av den tidigare femman innan han lämnade i slutet av augusti, är nu tillbaka med fyra nya lagkamrater för att spela Oslo-LAN:et Gigacon.



twist och berg är återigen lagkamrater.


Med sig i laget har han sin forna Lemondogs-lagkamrat André "berg" Kjellberg samt den före detta Xapso-spelaren Robin "robiin" Sjögren. Även Benjamin "BENDJI" Söderena och Miran "DUMAS" Matković, som båda spelat för BZSX, är en del av femman.

FlipSid3 Tactics

Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige André "berg" Kjellberg
Sverige Robin "robiin" Sjögren
Sverige Benjamin "BENDJI" Söderena
Sverige Miran "DUMAS" Matković
Det verkar inte vara klart om ovanstående lag håller ihop efter Gigacon, eller om det bara är en temporär femma för det norska LAN:et. Gigacon arrangeras den 2-5 oktober och har 60 000 norska kronor i prispotten.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..