×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

UnWanted blir Team Orbit

1
Det svenska laget, som temporärt är nere på fyra man, plockas upp av Team Orbit.
En månad efter att UnWanted skapats står de inte längre utan organisation. Detta står klart efter att de signats av den, för CS:GO-anhängare, tämligen obekanta svenska organisationen Team Orbit. Organisationen har bland annat varit förhållandevis framgångsrika i Call of Duty, och gör nu sin entré i CS:GO.

— At the end of the day we received an offer we couldn’t resist. Team-Orbit approached us with both personality as well as respect, uttalar sig lagets manager.

Nyheten kommer bara en dag efter att laget tappat en av sina mest meriterade spelare, Mikail "Maikelele" Bill. Någon ny spelare presenteras dock inte i samband med offentliggörandet att man funnit ett nytt hem, utan laget står kvar på fyra man. För kvällen kommer dock Simon "twist" Eliasson att spela som inhoppare.

Team Orbit

Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Andreas "Maxaki" Andersson
Sverige Jonas "pb" Pettersson
Ovanstående femma är aktuella i bland annat StarSeries och GameShow League, men någon LAN-debut har inte presenterats än.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..