×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Så kvalar du till DreamHack i Globen

1
Kvalinformation inför DreamHack Stockholm har offentliggjorts, med FACEIT som arrangörer.
Under gårdagen offentliggjordes DreamHack Stockholms CS:GO-turnering, vars semifinaler och final spelas på en scen i den välkända svenska arenan Ericsson Globe. Åtta lag kommer att spela 30 000-dollarturneringen, varav ett kommer att vara vinnarna av ett onlinekval.



Nu har information om detta onlinekval offentliggjorts, och det är FACEIT som står som arrangör för det. Kvalet kommer att dra igång 14:00 nu på söndag och ha upp till 256 lag i sin deltagarlista. Kvalet är helt öppet för vem som helst att spela, och det är bara att anmäla er via FACEIT.

Redan nu kan man se en del intressanta lag som skrivit upp sig för deltagande, däribland mousesports, UnWanted, Alternate och lite intressanta svenska mixar. Man kan nog förvänta sig att ytterligare topplag, som inte fått en inbjudan, kommer att försöka kvala.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..