×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

compLexity blir eventuellt Cloud 9

1
Allt lutar åt att Cloud 9 är påväg att satsa på CS:GO genom att eventuellt ta över compLexity efter missnöje hos spelarna.
Nej, Cloud 9 är inte bara framgånsrika och aktiva inom bland annat League of Legends, Hearthstone och Dota 2, där de dessutom kom på en delad femte plats på The International. Nu verkar de enligt Daily Dot även ta ett kliv upp till CS:GO-scenen där man just nu håller en dialog med compLexity om att eventuellt ta över laget. Anledningen till intresset är lite oklart men eftersom att spelarnas kontrakt går ut nu på lördag så kan detta eventuellt vara ett samband.



compLexitys CS:GO-lag på IEM Katowice i år


Anledningen till att spelarna i det amerikanska laget är motiverade till förslaget verkar vara känslan av att deras nuvarande lag inte fått tillräckligt stöd, pengar och blivit motiverade till att synas mer på event och få spela. Laget är för tillfället på en första plats i den femte säsongen av CEVO Proffesional och är ännu obesegrade vilket ger Cloud 9 en bra start om lagbytet går igenom. Jason Boss som är manager för laget berättar att de kommit med ett förslag på löneanspråk men att de berättat att Cloud 9 erbjudit dem mer. Även om det inte är hundra procent bekräftat från Cloud 9:s sida verkar det enligt Boss ha gått igenom.

— We wish the players and [Cloud9] nothing but the best. We enjoyed having them as a part of compLexity. They are very talented and we're glad they found a new home moving forward, säger han till Daily Dot.

Man berättar även att det före detta laget eventuellt kommer att göra sin debut under namnet Cloud 9 på ESL One i Köln som går av stapeln om lite mer än två veckor - vilket får det hela att framstå som om allt redan är konfirmerat. Men om det är så eller inte vet vi nog snart.

Om ryktet stämmer bör vi se följande femma i Cloud 9-tröjor

    USA Jordan "n0thing" Gilbert
    USA Spencer "Hiko" Martin
    Kanada Kory "semphis" Friesen
    Kanada Mike "shroud" Grzesiek
    USA Sean "sgares" Gares

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..