×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Skrek under CS-match — fick påhälsning av polisen

1
Förutom att ha CS:GO-matchen på hög volym skrek även femtonårige Tobias såpass mycket att grannarna misstänkte att det var bråk i lägenheten - vilket fick polisen att komma och knacka på.
De flesta har väl någongång kanske reagerat lite väl hårt när det har gått dåligt under en match. Lite skrik och gap, kanske ett slag eller två på tangentbordet eller en klassisk ragequit. Femtonårige Tobias från Skinnskatteberg tog dock steget lite längre under en CS:GO-match där han både skrek och slog i bordet samtidigt som han hade spelet på hög volym i bakgrunden. Konsekvensen blev dock lite större än väntat då han helt plötsligt fick påhälsning av polisen som efter ett larm från grannarna misstänkte bråk.



Enligt Tobias själv hade han blivit arg över sina lagkamrater under en match vilket framkallade hans starka reaktioner. Det hela slutade dock lyckligt och med ett skratt.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..