×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Na`Vi & CW kniper de två sista platserna

1
Nu har det europeiska finalkvalet spelats klart och de det blev Na`Vi samt Copenhagen Wolves som lyckades knipa de två sista platserna till ESL One Cologne.
I mitten av augusti spelas bekant nästa $250 000-turnering och idag avgjordes det europeiska finalkvalet där Copenhagen Wolves och Na`Vi knep de två sista platserna efter att ha krigat sig igenom den nedre halvan av bracketen. Na`Vi lyckades med nöd och näppe besegra svenska ESG med siffrorna 2-1 och danskarna slog de nordiska rivalerna encore med övertygande 2-0 för att säkra sin plats i turneringen.



Pimps pågar i Copenhagen Wolves har tagit sig till ESL One Gamescom


Tidigare under dagen lyckades två andra lag ta sig till huvudturneringen och det blev dubbelt franskt när TitaN och Epsilon säkrade en plats i turneringen genom att ånga på i Winner Bracket. Det betyder nu att deltagarlistan nästan är full och vi saknar nu bara ett lag från det indiska kvalet

ESL One Cologne: Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Danmark Team Dignitas
Frankrike LDLC.com
USA compLexity
USA iBUYPOWER
Ukraina dAT Team
Ukraina Na`Vi
Indien Indiskt kval
Polen Virtus.pro
Sverige Fnatic
Danmark Copenhagen Wolves
Ukraina HellRaisers
Australien Vox Eminor
Frankrike TitaN
Norge London Conspiracy
Frankrike Epsilon

Turneringen går av stapeln om drygt tre veckor i Köln, Tyskland.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..