×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

GeT_RiGhT m.fl. vinner Las Vegas-turnering

1
I skymundan av The International 4 har svenske Christopher "GeT_RiGhT" Alesund med nordamerikanska toppspelare vunnit 2 050 dollar i Las Vegas.
Efter att ESEA-finalerna och IronGaming LAN avslutats tycks svenske Christopher "GeT_RiGhT" Alesund stannat kvar i USA på semester, och under denna period gick han tillsammans med en del välkända nordamerikaner och vann en turnering i Las Vegas, Nevada.



GeT_RiGhT och sgares vann lite pengar i Las Vegas.


Turneringens namn var goRGN Vegas och på plats deltog svensken tillsammans med compLexity-spelaren Sean "sgares" Gares, Keven "AZK" Lariviere, Cody "ezpk" Shirley samt den före detta ESWC-mästaren Stephanie "missharvey" Harvey. Något direkt motstånd verkar dock inte ha funnits inom sikte då laget, rent metaforiskt, gick genom turneringen som en motorsåg genom margarin. I slutändan stod femman som segrare och motsvarande 14 000 kronor rikare.

PokerFace

Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
USA Sean "sgares" Gares
USA Cody "ezpk" Shirley
Kanada Keven "AZK" Lariviere
Kanada Stephanie "missharvey" Harvey

Slutplaceringar: goRGN Vegas

1. Världen PokerFace — 2 050 dollar (cirka 14 000 kronor)

2. USA 4v1p — 1 000 dollar (cirka 6 800 kronor)

3. USA Xopajad — 550 dollar (cirka 3 750 kronor)

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..