×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Välkända svenskar i ny Flipsid3-satsning

3
Flipsid3 Tactics rekryterar ett nytt svenskbaserat lag med en hel del kända namn.
Efter att många laguppställningar gjort förändringar under en senare tid ser vi ett nytt, svenskbaserat lag bildas under Flipsid3 Tactics fana. I laget finnes bland andra de före detta Fnatic-spelarna Andreas "schneider" Lindberg och Andreas "MODDII" Fridh, varav den sistnämnde gör något av en comeback i nysatsningen.

— Så här är vi, en hel del missade talanger från flera olika lag slås ihop för att skapa detta topplag. Jag och resten av spelarna i laget kände att vi inte var klara än, så vi är här för att visa alla vad vi är gjorda av, berättar schneider för HLTV.org.

Även Simon "twist" Eliasson är en del av laget. Eliasson sågs senast spela i LGB eSports, som under en senare tid gick under namnet TEAMGLOBAL innan två av lagets unga talanger rekryterades av Fnatic. På tal om unga talanger syns även den mer och mer internationellt populäre Jacob "pyth" Mourujärvi och norske Martin "cENTRYZ" Brandal. Norrmannen spelade bland annat med schneider i Epsilon när laget lyckades knipa dubbla andraplatser på DreamHack Summer 2013, detta i både SM och den officiella DreamHack-turneringen.

Flipsid3 Tactics

Norge Martin "cENTRYZ" Brandal
Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Andreas "schneider" Lindberg
Sverige Simon "twist" Eliasson
När vi får se detta lag spela sin debut är oklart, men det vore inte helt oväntat om de försöker kvala in till ESL One Cologne via det öppna europeiska kvalet som arrangeras den 22 till 24 juli.

72 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 72 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..