×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Kan CS:GO få ett eget "The International"?

5
I en intervju med Prodota.ru säger Valve-anställde Erik Johnson att han inte ser varför ett "The International" inte kan arrangeras för CS:GO.
Just nu spelas The International 4, Dota 2-evenemanget som har den rekordhöga prispotten som motsvarar 72,87 miljoner kronor. På plats är bland andra Erik Johnson, en av Valves många anställda, och i en intervju med Prodota.ru fick han en intressant fråga för CS:GO-anhängare.

Den Dota 2-fokuserade intervjun får sig en släng FPS när intervjuaren kort och gott frågar om det planeras någon sorts The International-turnering för Global Offensive, varpå Johnson svarar att CS:GO-utvecklarna gjort stora framsteg när det kommer till community-finansierade evenemang och att han inte ser varför ett "TI" inte skulle fungera för CS:GO.

— I don’t know if it would be called The International, but the guys working on Counter-Strike made a lot of progress on supporting the professional community around that game. We all work at the same company and share a lot of ideas, and given how successful this tournament has become I don’t see any reason why a lot of the same things couldn't be applied directly to Counter-Strike, berättar Johnson för Prodota.ru.

Än så länge har två community-finansierade turneringar för CS:GO spelats — DreamHack Winter 2013 och EMS One Katowice. En tredje sådan, EMS One Cologne, arrangeras på Gamescom i augusti. Om vi får se någon turnering som når miljonpotten på en och samma evenemang återstår alltså att se.

61 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 61 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..