×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

iBUYPOWER till Europa för G3 och bootcamp

1
Den nordamerikanska ettan bekräftar deltagande på Gfinity 3 och bootcampar inför potentiellt deltagande på ESL One Cologne.
Nordamerikanska iBUYPOWER kommer att åka till Europa för att spela Gfinity 3 i London, England i början av augusti. Efter LAN:et kommer de att åka över till Tyskalnd för att bootcampa inför ESL One Cologne, där de fortfarande inte säkrat en plats.

Laget har vunnit två ESEA-säsonger i rad och ses just nu som det tuffaste laget från andra sidan Atlanten, men med tanke på att de blivit eliminerade i gruppspelet i båda de 250 000-dollarturneringar som arrangerats i CS:GO måste de fortfarande kvala in till ESL One. Dock är det värt att ha i åtanke att rivalerna, compLexity, fått en inbjudan till ESL One vilket gör det väldigt troligt att "iBP" kommer att vinna det nordamerikanska kvalet.

— Hopefully we can top the North American qualifier for ESL One Cologne next week, and then attend the next major fully prepared after our bootcamp, berättar managern Derrick "impulsivE" Truong för HLTV.org.

iBUYPOWER

USA Sam "DaZeD" Marine
USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Braxton "swag" Pierce
Kanada Keven "AZK" Lariviere
Kanada Joshua "steel" Nissan

Gfinity 3: Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon
Frankrike LDLC.com
Ukraina Na`Vi
Danmark dignitas
Europa mousesports
Norge London Conspiracy
USA iBUYPOWER
Storbritannien Brittiskt kval

Världen TBA
Gfinity 3 arrangeras den 2-3 augusti i Olympic Park, London och följs av ESL One Cologne på Gamescom i Köln, Tyskland den 14-17 augusti. Fragbite kommer att vara närvarande på båda turneringarna för komplett bevakning.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..