×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP, Na`Vi i semifinal på IronGaming

1
Gruppspelet är färdigspelat och semifinaler väntar på IronGaming LAN i Texas.
Efter många om och men, och ett bombhot, har IronGaming nått semifinalstadiet. I och med att turneringens favoriter, NiP Gaming och Natus Vincere, vann sina grupper undviker de varandra och kommer istället att mötas i final, förutsatt att båda vinner sina semifinaler.

I Grupp A var det inga som helst problem för NiP Gaming att knipa förstaplatsen. De inledde med en 16-6-vinst över Frag Machines, där bland andra Kyle "Ksharp" Miller och Sal "Volcano" Garozzo spelade, och det resultatet var det närmsta någon kom till att skada NiP. I match nummer två mötte de damlaget Hold My Purse och lyckades vinna med hela 16-0, och avslutningsvis vann de mot nordamerikanska Heat med 16-1.

I Grupp B blev det lite svettigare för Na`Vi. De pressades nämligen av Tyler "Storm" Woods Exertus och tvingades spela samtliga ordinarie rundor innan de kunde få sina tre poäng. 16-14-resultatet tycks dock ha varit något av en alarm för Na`Vi, som därefter slog kanadensiska Armata och MM3 med 2-0.

Intressant med IronGaming LAN är att alla från gruppspelet gick vidare till single elimination-slutspelet, vilket gjorde att gruppspelsresultaten fungerade som en seed. Det var dock inga konstigheter för de europeiska favoriterna att avancera till semifinal, och i eftermiddag svensk tid spelas följande semifinaler.
Sverige NiP Gaming vs. USA ExertusBetta i tipset

NiP: f0rest, Fifflaren, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Exertus: moses, Storm, TM, Warden, Xp3

Tid: 17:00 (svensk tid)
Stream: IronGaming

Matchen spelas bäst av tre kartor.



Ukraina Na`Vi vs. Kanada ArmataBetta i tipset

Na`Vi: Edward, GuardiaN, seized, starix, Zeus
Armata: d00m, REDS1, Romolus, samr0ck, theguy

Tid: 19:00 (svensk tid)
Stream: IronGaming

Matchen spelas bäst av tre kartor.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..