×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

GameGune drar igång idag

1
Den 87 500 kronor värdefulla damturneringen i Bilbao drar igång idag, med svenskspanska Bad Monkey Gaming på plats.
Idag börjar den fem lag stora CS:GO-damturneirngen på GameGune. På plats i Bilbao, Spanien är bland andra Bad Monkey Gaming, det svenskbaserade laget som senast sågs vinna Copenhagen Games 2014 och vars laguppställning är en blandning av deltagare från ESWC 2013-finalen.



Bad Monkey Gaming är favoriter att kamma hem GameGune.


Även om det svesnkbaserade laget är favoriter att vinna finns det ändå motstånd på plats. Franska Imaginary Gaming är en finalkandidat, och utöver dessa är även hemmalaget OverGaming, tyska Playing Ducks och franska Ultimate Gaming på plats i kampen om den 9 375 euro stora prispotten och en plats till ESWC 2014.

Deltagarlista

Sverige Bad Monkey Gaming
Frankrike Imaginary Gaming
Frankrike Ultimate Gaming
Tyskland Playing Ducks
Spanien OverGaming
Skulle det bli så att Bad Monkey Gaming vinner turneringen kommer ESWC-platsen som finns i prispotten att gå till det näst bästa laget. Detta i och med att Bad Monkey Gaming, som har tre regerande ESWC-mästare och två silvermedaljörer från 2013-upplagan, redan har blivit tilldelade en direktinbjudan till årets upplaga.

Vill man följa turneringen via stream kan man göra det både via GameGunes officiella och även hos Fesports.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..