×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SK gör sig av med CS:GO-laget

1
SK Gaming har offentliggjort att man inte längre vill satsa på det svenska CS:GO-laget.
Laget som under en senare tid representerat SK Gaming, bland annat genom att placera sig på en delad femteplats på DreamHack Summer 2014, har tappat sin organisation. Beslutet kommer som en blixt från en klar himmel då lagets kvartett, med Marcus "Delpan" Larsson som inhoppare, är klara för det europeiska finalkvalet till 250 000-dollarturneringen ESL One Cologne. Detta tillsammans med DreamHack-resultaten, som även inkluderar en 3-4-plats i Esport-SM, tycks inte ha varit tillräckligt för att förnya spelarnas kontrakt.

— We at SK Gaming wish the best of luck to the entire team - these are some great guys and personalities with a bright future ahead of them. Big shout-outs also to our fans, who supported us both offline and online during this endeavour. We have been and currently are looking into other opportunities and will hopefully have some promising announcements coming up soon, skriver man på lagets hemsida.

Organisationen meddelar även att de inte kommer att leta efter ett nytt CS:GO-lag inom en snar framtid. Detta är inte den första motgången laget får sedan DreamHack. För två veckor sedan valde lagets in-game ledare Faruk "pita" Pita att lämna för ett bankjobb, vilket är varför Larsson agerade stand-in under det nordiska förkvalet till ESL-turneringen.
Sverige Mikail "eksem" Bill
Sverige Joel "emilio" Mako
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Fredrik "roque" Honak
Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Hur ovanstående lag gör, om de skall leta efter en ny organisation eller om de kommer att splittras, är oklart. Med tanke på lagets tidigare resultat och faktum att de är klara för det europeiska ESL One Cologne-finalkvalet bör vi inte se några större förändringar ske.

62 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 62 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..