×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

krimz tar en paus — f.d. LGB nere på tre

1
Freddy "krimz" Johansson kliver ner från TEAMGLOBAL och tar en paus, vilket innebär att laget nu är nere på tre ordinarie spelare.
För tio dagar sedan tappade det före detta LGB eSports-laget i TEAMGLOBAL Dennis "dennis" Edman och offentliggjorde Christian "Spitfire" Schiölde som temporär ersättare. Nu stöter svensklaget på ytterligare motgångar när Freddy "krimz" Johansson väljer att hoppa av satsningen och ta en paus från CS:GO.



krimz, med sina forna lagkamrater i bakgrunden, tar en paus.


Anledningen till att den unga talangen lämnar laget är kort och gott att han tappat motivationen. Dennis avhopp och faktum att planerna för organisationsbytet tycks ha gått i spillror spelar stora roller i Johanssons uttalande till Fragbite.

— När vi lämnade LGB eSports hade vi höga ambitioner, men när saker och ting inte gick igenom och Dennis till sist lämnade kändes det plötsligt som att vi inte var ett lag längre. Vi hittade temporära lösningar, men det är inget som faller mig i smaken, och när vi även saknade ekonomiskt stöd tappade jag helt enkelt motivationen, skriver Johansson till Fragbite.

Detta innebär, som nämnt, att TEAMGLOBAL är nere på tre ordinarie spelare, med Spitfire som en temporär medlem i laget. Enligt rykten har Jacob "pyth" Mourujärvi varit tänkt att ersätta Spitfire under DreamHack, vilket tyder på att Mourujärvi än en gång kan bli aktuell för en resa till Jönköping.
#TEAMGLOBAL

Sverige Olof "olofm" Kajbjer Gustafsson
Sverige Isak "cype" Rydman
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde (Inhoppare)
Ovanstående kedja är sedan tidigare klara för helgens 200 000-kronorsturnering SteelSeries CS:GO Championship på DreamHack Summer 2014. Där har de placerats i Grupp D tillsammans med landsmännen i AliGon, östeuropeiska Na`Vi samt ett av lagen som tar sig förbi BYOC-kvalet på plats.

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..