×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Clan-Mystik tappar sitt CS:GO-lag

1
Clan-Mystik har offentliggjort att de skiljer sig med sitt ESWC-vinnande CS:GO-lag.
Det franska ESWC-vinnande CS:GO-laget i Clan-Mystik har valt att lämna organisationen. Exakt varför laget och organisationen går skilda vägar har inte offentliggjorts, men laget tycks gå tillbaka till det klassiska Nameless-namnet tills något annat händer.

— Jag har fått uppleva ett stort äventyr med Clan-Mystik, som tillät oss att utvecklas och bli ännu bättre. Dock har varje berättelse tyvärr ett slut. Jag vill tacka Red & Luna (Clan-Mystiks chefer, reds. anm.) för utan dem hade äventyret inte varit möjligt. Jag vill även tacka våra fans för deras stöd. Båda dessa har varit en stor del av laget som vi har blivit idag, skriver Fabien "kioShiMa" Fiey på Clan-Mystiks hemsida.

Valet kommer bara dagar efter att femman först och främst rekryterat den tidigare TItan-spelaren Richard "shox" Papillon, tappat sin in game-ledare Michael "HaRts" Zanatta och plockat in Valentin "mistou" Balbastro i hans ställe.

Nameless
Frankrike Robin "GMX" Stahmer
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Frankrike Valentin "mistou" Balbastro
Frankrike Gordon "Sf" Giry
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Mathieu "MaT" Leber (reserv)

Ovanstående lags sista match under Clan-Mystik-fanan sker ikväll, där de spelar mot svenska #TEAMGLOBAL i Hitbox Arena Championship.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..